All the Love that belongs to you

9.1. – 28.1.2021

Johanna Ekola
Anna Haanpää-Vesenterä
Mirva Hamdi
Kristiina Leino
Marlena Luukkonen
Marjaana Melentjeff
Nata Merituulia
Mirka Mäkiö
Taija Mäntylä
Viviann Seege

Johanna Ekola
Dance of Love
2020,
Akryyli ja lehtikulta kankaalle

40 x 100 cm

 €,

 

Luonnon eri ominaisuudet, värit ja textuurit. Inspiroidun hyvin vahvasti kallioista, vesistöistä ja eri vuodenajoista. Värien erilaiset kombinaatiot näkyvät vahvasti taiteessani kuten luonnossakin.
Taide on aina ollut osana elämääni. Maalaaminen merkitsee minulle pysähtymistä, hiljentymistä ja oman sisäisen maailman järjestymistä. Sellaista mielenrauhaa, jolla hektisestä arjesta pääsee hetkeksi pakoon. Rakastan maanläheisiä värejä. Saan inspiraatiota niin luonnosta kuin rakennuksien erilaisista pinnoistakin.

Anna Haanpää-Vesenterä
Kultainen metsä
2020
Akryyli kankaalle
28 x 20 cm

 540 €

Maalaamisesta on tullut minulle rakas ja välttämätön itseilmaisun muoto. Ikioma maalaushuone on keidas arjessa, jonne on myös ohikulkijat tervetulleita. Värit, pensselit ja vesi luovat tilan, jossa sisäinen maailmani, maisemat ja olennot pääsevät valloilleen. Maalaaminen on sisäinen prosessi, josta syntyy teos tunteiden tulkiksi. Maalaus peiliksi itselleni ja katsojalle. Olen oppinut viime aikoina kuuntelemaan työtäni prosessin aikana. Se todella ”Soi”, kun kaikki on valmista.

Mirva Hamdi
I can’t keep it inside any more
2020
Sekatekniikka
100 x 100 cm

 1450 €

Taide käskee minun olla minä! Sen avulla löydän, vahvistan ja vapautan itseni aina uudelleen ja uudelleen. Luova prosessi myös antaa minulle kaipaamani vapauden tunteen. Rakastan kontrasteja, dynamiikkaa ja sattumia, jotka sulautuvat yhteen liikkeen kanssa.

Kristiina Leino
Virta
2020
Sekatekniikka
100 x 100 cm

1450 €

Olen maalannut parisen kymmentä vuotta. Kokeilen mielelläni erilaisia tekniikoita. Tämän näyttelyn sekatekniikkatyöni ovat syntyneet käyttäen erityistä kiinteäksi kovettuvaa massaa. Olen osallistunut vuosien aikana moniin näyttelyihin ja pysyvä näyttelyni on esillä taidekodissani.

Marlena Luukkonen
High Hopes
2020
Öljy kankaalle
38 x 30 cm

520 €

Pääosin öljyvärein ja akryylein toteutetut, tyyliltään romanttiset ja dekoratiiviset maalaukseni kertovat tarinaa sisäisestä kasvusta ja muutoksesta. Kauneuden luominen on lähtökohtani taiteen tekemiselle.

Marjaana Melentjeff
From Sunrise to Starlight
2020
Sekatekniikka
Helkaisija 80 cm

720 €

Maalatessa minulle on tärkeää vapaus ja intuitiivinen työskentely sekä pysähtyminen arjen kiireen keskellä. Tavoitteeni on aina, että jokainen uusi syntyvä maalaukseni voisi tuoda katsojalleen positiivisia tunteita arkeen. Abstraktissa maalaamisessa koen kiinnostavana sen, että jokaiselle katsojalle tulkinta muodostuu hänen omista henkilökohtaisista kokemuksistaan ja tunteistaan.

Nata Merituulia
Sarastus
2018
Akryyli kankaalle
73 x 60 cm

700 €

Maalaan fluid art/pouring art-tekniikalla abstrakteja maalauksia. Töitteni keskeisiä piirteitä ovat muodot, metallinhohtoisuus ja kontrastit. Työskentelen pääasiassa sarjallisesti luoden tiettyjä sävy -tai teemakokonaisuuksia. Teosteni teema liittyy usein meriin ja avaruuden äärettömyyteen, sekä ihmisenä olemisen erilaisiin syvyyksiin.

Mirka Mäkiö
Fly with me
2020
Akryyli kankaalle
90 x 65 cm

740 €

Maalaukseni heijastelevat aina tunnetilaa maalaamisen aikana. Ideat tulevat yleensä mieleeni spontaanisti pienen mielenkiintoisen tilanteen tai tunteen innoittamana. Inspiraationa toimii usein luonto ja arkiset kauniit hetket. Etsin maalauksissani usein tahatonta värien virtausta, jossa kuvan eri osiot liittyvät yhteen saumattomasti.

Taija Mäntylä
Tuuli
2020
Akryyli kankaalle
70 x 50 cm

620 €

Maalasin ensin maisemia, sitten intuitiivisesti syvien tunteiden tuottamia kuvia. Viimeisten kymmenen vuoden aikana olen maalannut muutaman teoksen vuosittain. Tänä syksynä luovuuteni alkoi pursuilla ja minulle tuli valtava intohimo maalata. Väylä sisimpääni on yhä täydemmin auki ja teen nyt erilaisempaa kuin koskaan aiemmin. Maalaus elää omaa elämäänsä ja siksi se johdattaa minua kohti tiettyä lopputulosta.

Viviann Seega
Lovely
2019
Paperisavi, lasite
 Korkeus 30 cm

465 €

Keramiikkataiteilijana käytän veistoksissani korkeapolttoista kivitavaraa ja koristelen esineet käyttäen lasitteita, metallia ja mosaiikkia. Kaikenlaiset muodot ja eläimet inspiroivat minua – tällä hetkellä teen mm. kanoja, kukkoja, pöllöjä ja pingviinejä. Otan mielelläni vastaan myös tilaustöitä.