Täydenkuun aikaan

20.2. – 11.3.2021

Marjo Akkanen
Kati Aro
Ulla Haga

Karoliina Humalajoki

Aino Keinänen

Hely Seeskari
Jenna Silander

 

 

Marjo Akkanen

Kylpy
2020
akryyli kankaalle
45 c 40 cm

420 €

 

Taiteeni syntyy intuitiivisen tekemisen ja sisäisten näkyjen aineksista. Työni käsittelevät ihmisyyttä, hengellisyyttä, näkymättömyyttä ja näkyväksi kasvamista. Ne pohjautuvat tosi elämään, omiin tunteisiini, kokemuksiini ja ajatuksiini. Olen Pekka Halosen akatemian kasvatteja. Työskentelen kuvataiteen, itkuvirsien ja kirjoittamisen parissa.

.

Kati Aro
Harbour of Blue Peace
2020
Akryyli kankaalle
 100 x 100 cm

 1240 €

Abstraktit maalaukseni syntyvät intuitiivisesti, tunnetilojeni ohjaamina. Tietyt värit ja muodot ikään kuin vaativat päästä esille. Kukin teos on matka, jota en ole suunnitellut, ja se muotoutuu maalausprosessin aikana. Toivon että maalausteni kautta välittyisi herkkyyttä, tunnelmia, myotätuntoa ja voimaannuttavia mielikuvia.

 

 

Ulla Haga
Pariisin varpunen
2020
Kiillotettu ja hopeapatinoitu pronssi
40x32x16 cm

 4100 €

Tyylini on kehittynyt esittävästä ilmaisusta abstraktin suuntauksen kautta tyyliin, jossa on sekä realistista näkemystä, mutta myös muodon yksinkertaistamista. Työni kuvaavat usein naisen elämää eri aikakausina. Kiinnostun myös liikkeistä, jotka syntyvät esim. tanssiessa, luistellessa tai vaikkapa sirkustempuissa. Myös minua syvästi koskettaneet taiteilijakohtalot ovat olleet inspiraation lähteenä töihini.

 

Karoliina Humalajoki
Hän kullanhohtoisena mekossaan
2021
Akryyli kankaalle
80 x 60 cm

820  €

Olen maalannut aktiivisesti muutamia vuosia. Maalaan akryyliväreillä. Minua inspiroi luonto, sen kauneus koskettaa. Heräävä kevät, kesän vihreys, syksyn kuulakkuus ja luminen talvi. Kuvittelen itseni usein maalatessa maisemaan.

Aino Keinänen
Rakkaus
2019
Lyijykynä, hiili, pastellikynä, kuivapastelli, akryyli paperille
30 x 40 cm

500  €

Valonlähteet teoksissani ovat pieniä, mutta sitäkin tehokkaampia. Ne kuvastavat uskoa, toivoa, rakkautta, suojaa, voimaa. Valo ei ole aina ollut ihmiselle itsestäänselvyys. Pyrin vahvistamaan ihmisen ja luonnon välistä yhteyttä kuvaamalla kehoja, jotka koostuvat luonnonmateriaaleista, kuten kivestä, levästä ja laavasta. Kuu merkitsee minulle kaikkia ihmisiä yhdistävää ikuista kaipuuta.

Hely Seeskari
Siirtymä uuteen aikaan
2020
Akryyli, sekatekniikka kankaalle
100 x 1540 cm

1540  €

Luonto on kanssani luomassa joka hetkistä tunnelmaa, rauhaa ja hyvää oloa taiteeseeni ja elämääni. Luonto on ollut minulle hyvä opettaja maalaamiseen näyttämällä oman kauneutensa, luovuutensa, herkkyytensä ja rakkautensa. Luonnosta saan vapauden luoda omanlaista taidettani, joka rauhoittaa niin mielen kuin taiteen syvyydenkin. Aiheet teoksiini voivatkin täten ailahdella, kuin luonnon oma rytmi vuodenaikojen mukaisesti .

Jenna Silander
Getting closer
2021
Akryyli kankaalle
65 x 81 cm 

720 €

Suomalainen luonto, metsä ja varsinkin usvaiset metsät ovat minun intohimoni. Maalaan akryyliväreillä sumuisia maisemia, mistä löytyy mystisyyttä ja ripaus taikaa. Nämä teokset heijastavat tunteitani ja paikkoja, missä haluaisin käydä. Maalatessa mieli pääsee vapaasti vaeltelemaan, rauhoittumaan ja löytämään uusia seikkailuja.